Vragen? Bel +32 (0)15 54 94 50 of stuur een e-mail

Movi+ voor bedrijven

Heb je als bedrijf, instelling of vereniging al ondervonden hoe moeilijk het is voor mensen met een mobiliteitsbeperking om een verplaatsing te maken? Wij ook. Nochtans is mobiliteit een basisrecht. Juist daarom ontstond Movi+. Vanaf vandaag helpen wij je bedrijf om je patiënten, bezoekers of leden mobieler te maken.

Movi+ voor ziekenhuizen en woonzorgcentra

Moet je als ziekenhuis vaak patiënten vervoeren van de ene campus naar de andere, of van het ziekenhuis naar een revalidatiecentrum? Dan zorgt Movi+ ervoor dat je patiënten in alle comfort naar hun nieuwe bestemming gebracht worden. Ook voor woonzorgcentra kan een samenwerking met Movi+ interessant zijn. Of het nu het ziekenhuis is, de stad, een winkel of de wekelijkse markt: dankzij de taxiservice van Movi+ worden je bewoners mobieler en winnen ze een stukje vrijheid terug.

 

Ontspannen met Movi+

Vrijheid, dat is ook kunnen ontspannen waar en wanneer je wil.

Heb je als bedrijf, instelling of vereniging al ondervonden hoe moeilijk het is voor mensen met een mobiliteitsbeperking om een verplaatsing te maken?
Daarom is het voor organisatoren van festivals, concerten of sportevenementen belangrijk rekening te houden met hun minder mobiele bezoekers. Er zijn heel wat uitdagingen aan het toegankelijk maken van dergelijke evenementen, maar dankzij de taxiservice van Movi+ hoef je je alvast geen zorgen te maken over de bereikbaarheid voor minder mobiele bezoekers. Trouwens, Movi+ kan zelfs ingeschakeld worden door G-sportclubs en reisverenigingen of voor vervoer naar de luchthaven. Je ziet het: Movi+ is er echt voor iedereen!
anaf vandaag helpen wij je bedrijf om je patiƫnten, bezoekers of leden mobieler te maken.

Daarom kies je voor Movi+

Wie kiest voor Movi+, kiest voor mobiliteit voor iedereen. Onze vriendelijke, bekwame chauffeurs zijn opgeleid in defensief rijden, EHBO en hef- en tiltechnieken. In hun comfortabele, aangepaste voertuigen brengen ze je patiënten, bezoekers of leden veilig naar hun bestemming en dat individueel of in groep, 7 dagen op 7.

Movi+ streeft ernaar steeds een persoonlijke service te bieden. Want wie zich goed voelt bij ons, voelt zich goed bij jouw bedrijf.

 

Movi+ wordt jouw mobiliteitspartner

Is jouw bedrijf, instelling of vereniging op zoek naar een partner voor het vervoer van mensen met een mobiliteitsbeperking? Met Movi+ schenk je mobiliteit en zelfstandigheid aan je patiënten, bewoners, bezoekers en/of clubleden. Neem vandaag nog contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Privacy policy - Disclaimer MOVI+ BVBA -
Rijmenamseweg 2,
2820 Bonheiden -
BE 0841.300.301