Vragen? Bel +32 (0)15 54 94 50 of stuur een e-mail

Zorgeloos op reis met Movi+ en Axxicom

Wil jij graag op reis met het vliegtuig, maar heb je het door mobiliteitsproblemen moeilijk om op zelfstandige basis van bij jou thuis naar de juiste gate op het vliegveld te geraken? Movi+ en Axxicom hebben de handen in elkaar geslagen om minder mobiele mensen nog beter van dienst te zijn.

Axxicom is er om jouw reis gemakkelijker te maken

Mensen met verminderde mobiliteit hebben het soms moeilijk om op een vlotte manier op hun bestemming te geraken. Luchthavens vormen daarbij vaak een extra uitdaging door de lange afstanden die je aflegt tussen de vertrekhal en de gate.

Wil jij graag op reis met het vliegtuig, maar heb je het door mobiliteitsproblemen moeilijk om op zelfstandige basis van bij jou thuis naar de juiste gate op het vliegveld te geraken?

Axxicom wil passagiers met verminderde mobiliteit die alleen reizen op een klantvriendelijke en kwalitatieve manier begeleiden tijdens hun verplaatsingen binnen de luchthaven. Daarom brengt Axxicom iedereen met een mobiliteitsprobleem persoonlijk van de vertrekhal naar de juiste gate. Handig!

 

Met Axxicom en Movi+ op reis

Mobiliteit voor iedereen, dat is het doel van Movi+. Juist daarom ging Movi+ in oktober 2018 een samenwerking aan met Axxicom, want ook minder mobiele mensen van alle leeftijden moeten kunnen genieten van een zorgeloze vliegvakantie. Hoe dit in z’n werk gaat?
Movi+ en Axxicom hebben de handen in elkaar geslagen om minder mobiele mensen nog beter van dienst te zijn.
De discrete en toegewijde chauffeurs van Movi+ vervoeren je op een veilige, comfortabele manier van je voordeur naar de luchthaven. Bij aankomst brengen we je naar de balie van Axxicom waar een van hun medewerkers je persoonlijk naar de juiste gate brengt. Het resultaat? Jouw vakantie begint zodra de voordeur achter je dichtvalt.

Zorgeloos van je voordeur naar je bestemming … en andersom

Of onze service beschikbaar is bij terugkomst? Natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos op je bestemming geraakt, of dat nu van bij jou thuis naar de luchthaven is, of andersom. Ook bij je terugkeer staan onze medewerkers je dus met de glimlach op te wachten. Onze chauffeurs zijn trouwens steeds op tijd, want ze krijgen live-updates van jouw vertrek- of aankomstuur. Zo kan jij zorgeloos van je vakantie genieten, tot het moment dat je weer thuis bent!

Ga op reis met Movi+ en Axxicom

Wil jij ondanks je mobiliteitsbeperking zorgeloos op reis met het vliegtuig? Neem dan contact op voor meer informatie of reserveer nu al je rit. Movi+ en Axxicom rollen de rode loper voor je uit van je voordeur tot aan je vliegtuigstoel!

Wil jij ondanks je mobiliteitsbeperking zorgeloos op reis met het vliegtuig?
Privacy policy - Disclaimer MOVI+ BVBA -
Rijmenamseweg 2,
2820 Bonheiden -
BE 0841.300.301